WELKOM
 
|    Bloemwerken voor iedere gelegenheid!
 


Welkom bij Artiflora Bloemsierkunst.

 

Even voorstellen....

Mijn naam is Jacqueline Voorter.

Sinds 2000 werk ik aan huis in mijn eigen werkruimte.  ARTIFLORA Bloemsierkunst in Helden.

Het werken met bloemen is mijn passie! En het vertalen van uw wensen in persoonlijk bloemwerk is mijn uitdaging.

Misschien fijn om verhalen en reacties van anderen te lezen. Kijk gerust en scrol door deze website. 

Ik maak vakbekwaam en uniek bloemwerk voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld 


Trouwen? Graag hoor ik jullie wensen en denk ik vrijblijvend met jullie mee. Bruidswerk met feestelijke bloemenaankleding zoals trouwboog of bloemencircels.....tafelschikkingen voor bij de ceremonie. Kijk voor voorbeelden bij Bruiloft. 

Plukboeketten of rond gebonden boeketten: Elke dag vers. 

Het boeket laten bezorgen of zelf afhalen bij het afhaalpoint. Heel gemakkelijk en bel gerust. 0615894809 of info@artiflorabloemsierkunst.nl 

Rouwbloemwerk OP MAAT. Mijn zorg en passie. Graag luister iik naar uw wensen.  (Kijk voor voorbeelden bij Grafwerk)


Opleiding en Portofolio

Voor degene die wat meer over mijn passie, ervaring en opleiding willen weten.

Ik heb een 4 jarige opleiding afgesloten. In Eindhoven aan de Helicon, heb ik het diploma behaald. Het examen is afgesloten met opdrachten in de Schouwburg van Eindhoven. Bij deze misschien toch leuk om te vermelden dat ik hier de tweede prijs heb gewonnen voor het maken van de eindopdracht.  

Trouwopdrachten voor diverse bruidsparen in deze regio, maar ook elders in Nederland  Zo ook bij Kasteel de Keverberg in Kessel en Hotel Pillows Chateau de Raay in Baarlo, Het poortgebouw in Rekem/Lanaken, Ria Joosten in Neer.  Maar ook voor bruidsparen die thuis of elders hun huwelijk vierden. Het werken met een moodboard of weddingplanner.... ik vind het allemaal erg leuk om de mogelijkheden en jullie wensen te bespreken. Een uitdaging.  Heb je informatie nodig? Maak gerust vrijblijvend een afspraak. Graag denk ik met jullie mee. 

Afscheidsbloemen Maatwerk. Voor velen mensen uit de regio, maar ook voor mijn naasten familie,  heb ik bloemen voor een afscheid mogen maken. Wat ik merk is, dat mensen altijd heel erg dankbaar zijn, en dat de bloemen een troost bieden bij het afscheid. Wil je weten hoe anderen mijn bloemwerk vonden? Scrol gerust helemaal onderaan de website. Daar staan diverse reviews. 

Verder heb ik stage gelopen bij een meesterbinder en gewerkt bij winkels. Met deze ervaring heb ik in mijn mooie werkruimte gerealiseerd.  

2000. De eerste jaren van Artiflora heb ik de cursussen en workshops gegeven in een winkel. Daarna heb ik 2 jaar een ruimte gehuurd, waar ik cursussen heb gegeven.  

Thuis workshops geven is gezellig vonden mijn klanten en vandaar hebben mijn man en ik besloten een werkruimte te bouwen. Hier kunnen we ca. 10 personen laten genieten van de ruimte en gezelligheid en maken we mooie creaties. 

Inspiratie: Samen met studie vriendinnen bezoek ik elk jaar de grote beurzen. Al vanaf 1996. Ik ben een vakidioot en vol passie volg ik regelmatig vakgerichte cursussen in Nederland, Duitsland en Belgie o.a. bij Pim van de Akker, Jenny Gommaertz, Stef Adriaanse en Gregor Lersch.

Verder experimenteren we als bloemenvriendinnen, jaarlijks met bloemen en planten en helpen we elkaar als we grote opdrachten krijgen voor bruidswerk met tafelschikkingen, complete feestaankleding etc.  


 

FLOWERS4YOU   | Laat je verrassen! 

Met een cadeaubon kun je maandelijks of wekelijks iemand verrassen met verse bloemen. 

Geen tijd en toch steeds een fleurig, vers boeket bloemen in huis?  

Verwen jezelf met bloemen van Flowers4you.

Wij bezorgen jouw bestelling gratis aan huis in de gemeente Peel en Maas*.  

 

Ook bent u van harte welkom voor het volgen van een cursus en/of een workshop;. 

creatief, inspirerend, ontspannend. 

Samen met collega's, vriendinnen, familie of buurtgenoten. 

Voor meer informatie neem dan gerust contact met mij op!Bloemige groetjes

Jacqueline Voorter